Pirates of the caribbean 4?

Godmorgon!
jag har så mycket åsikter om saker och ting i mig nu så jag inte ens vet vad jag ska börja, haha. nej det tar vi senare. Vaknade för typ två timmar sen och efter det har jag pratat med Lisa och ätit frukost till ett desperate housewives avsnitt! Ska snart hoppa in i duchen hade jag tänkt, ska möta Lisa på stan om en timme för lunch.

Har ni hört om Pirates of the caribbean 4? Hmm, ja det ska tydligen komma en (jag är inte 100%) Johnny Depp och Keira Knightley ska iallafall vara med men Orlando Bloom är inte säker. Men gissa vem som mer ska vara med? Zac Efron! Ja visst är han en väldigt bra skådespelare men jag vet inte riktigt om han passar i den filmen.. Jaja men det blir säkert bra för dom andra tre filmerna har ju vart sjukt bra! =) Men det som är mest chockerande är vad Johnny Depp får för filmen… 400 miljoner! Kanske är dags för mig att börja fundera på giftemål, hahah.

Nej nu måste jag sätta fart för att hinna, Lisa brukar ju alltid få vänta på mig, men nu ska det inte bli så! Haha. Hoppas att ni andra har en bra dag, och om ni går i skolan så tänk på att det är sista dagen på en vecka, så blir det mycket lättare!

Puss på er (=

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!