Gissa vad jag har…?!

Vad är det som är rosa, hårt, fyrkantigt och ger ifrån sig en otroligt saknat ljud när man trycker på en knapp?
DET ÄR MIN KAAAMEERAAAAAAAAAA! Välkommen hem älskling!

– Haha och svar ja, jag är aningen besatt av den. Och svar nej, jag hittade den inte.
Nej jag blev galen så jag gick ner på stan och köpte en ny. Precis likadan. Lovar att den andra kommer komma fram nu bara för det men jag kunde inte leva utan den längre! haha. Ni kan inte föreställa er min glädje nu, haha. Nu jävlar ska bloggen igång på riktigt igen med bilder och skoj! Åter igen är det matchande rosa fodralet fyllt och batteriet ligger inte och dammar på hyllan. Jag ska verkligen se till att denna blir lika älskad och använd som den första, haha. Och för er som inte förståt, JAG ÄLSKAR MIN KAMERA! Hahahahaha                      – WIIIIIIIIIIIIIEEE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!