Två rättegångar

Hej mina damer och herrar!
Nu är jag hemma och klar med hela praoen. Ska snart fira med pankisar, mums! Vi var med på två rättegångar idag, en om sexuellt ofredande (?) och en om misshandel. Måste säga attt den första var lite löjlig. Det var om en kille som "gjort sina behov" dvs onanerat på sin balkong sa en kvinna men han sa emot. Så det var väll mest tjaffs om vart hans soffa stod och vart han hade ett bambu draperi men jaja. Dessutom hände det för två år sedan så jag fattar inte riktigt.. jaja. Det var intressant iallafall. Astrid var också där med sin klass på den andra rättegången om misshandel, kul att träffa henne också, var på tok för länge sen! Nu ska jag städa upp i mitt rum, äta och sedan bara slappa några timmar, men kl 8 bär det iväg till yogan med Jill i vanlig ordning fast jag vet inte om jag kommer klara av det med mina knän och händer men jag får göra så gott jag kan. Nu ska jag hämta kameran så kommer snart dagens outfit och annat. pusss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!