Sjunga sjunga sjunga <3

Hejsan!
Jag orkade verkligen inte med yogan när jag gick dit, men när jag väl börjde, ohh va underbart det var! Nu känns det jätte skönt i hela kroppen och nu ska jag bara njuuuta. Underbart! Ledig imorgon ju men ska ta en lunch med Lisa runt halv 1. På tok för länge sedan vi träffades nu!

Jag brukar inte vanligtvis se på Idol för jag tycker att det är rätt segt, men imorgon är det ABBA tema och jag tror att det kan bli riktigt bra faktiskt! Så jag ska nog bänka mig framför tvn tror jag allt och kika på det. Ska ju vara med Petter också så han lär väll bli offer och kolla med mig (= Fast jag kan ju gottgöra honom och kolla på fotboll någongång iförsig! (gäller inte dig Lisa, hahaha)

Jag ska nog faktiskt sätta mig och skriva nu, var länge sedan. Få se vad jag åstakommer sen.. Kanske blir en ny låt att spela in! Men då behövs musik och jag har ingen som helst musikkälla just nu.. Jag är körd =D
Ahh jag saknar! Måste börja sjunga igen innan jag blir galen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!