Sommar, ja tack!

Hejsan!
Maten gick tipp topp och den passade i allas munnar förutom Jonatans såklart som aldrig vågar prova något nytt! Gjorde en egen version på kycklingwook!

Vet ni vad jag vill ha nu? Jo, sommar, brunskär och älskling! Guud så underbart. Men det är låångt kvar till sommaren och mycket roligt kommer hända innan ju! Tillexempel Jul, Florida, Födelsedag och självklart massa små kul som händer i vardagen med vänner och familj! Men jag kan ändå inte låta bli att längta till sommaren. Värmen, ledigheten. Hur underbart är det inte att vakna av sig själv på morgonen, äte frukost ute på altanen och kanske ta en dusch. Sedan tänka "hm, vad ska jag göra idag?" Så bestämmer man sig för att träffa en kompis så man klär på sig en söt liten klänning och springer och möter den, heeelt iten att frysa. Så kan man äta glass, bada, sola och umgås hela dagen och natten. Ja, herregud vad jag älskar sommaren! Och nu passar jag på att lägga upp lite sommarbilder innan vi kommer för långt in emot julen, haha. Enjoy!

– mums!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!