Rekord på cyklingen?

Tjenare tjenare.
Försov mig lite imorse och skyndade till praoen. Efter kom Petter in till stan och vi gick hem till honom, kom nyss hem! Nu ska jag snart laga mat till mi familia, men det var tydligen inte så brottom som jag trodde eftersom att Jonatan var sjuk och inte alls skulle iväg på någon träning klockan sex..

Nu är tråkpraoen klar snart! Några rättegångar på förmiddagen imorrn men sen ären done! Och då väntar det uunderbara lovet! Oj va jag ska göra grejjor då! Träffa Fanny, Annsi, Lajsen, Se fjorton suger med Ylvis, umgås så mycket det bara gååår med Petter och jobba. Tror inte att jag glömde något nu..?

Nej hörrni, nu ska jag läsa lite bloggar och sedan laga maten! Vi hörs väll senare? 🙂


– Haha, hittade denhär konversationen. Alla tror verkligen det värsta om mig.. 😛

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!