Jobba? Ja, plånboken gillare!

Hej mina vänner!
Nu har jag kikat på gossip girl och one tree hill. Även ätit middag med mamma, pappa, hanna och thomas. Treeevlans. Ska nog ta ett bad nu tror jag, med ansiktsmask och hårinpackning, mysigt! Var länge sedan nu känns det som. Senare ikväll ska jag ut och träffa Nick ett tag! (=

Snart är det ju helg, och efter helgen är det höstlov! Snacka om at det varit efterlängtat. Men nu fick jag reda på att jag ska jobba tra av dagarna, ojojoj. Inte mycket sova för mig inte! Jaja, tänk på hur underbart fet din plånbok blir sedan Fanny.. haha. Och det passar ju finfint såhär när julen närmar sig också och klappar ska köpas! Har redan hittat en som jag ska lägga beslag på imorgon, den ska bli till bror min! Fast, skulle inte alls vara fel till Petter heller.. Hahha, jaja jag har problem.

Nu ska jag inleda min "mysstund" haha. Är det någon som vet om man kan ladda ner "yoga musik"? Haha, tycker det är så otroligt avsnappnande och skulle älska att ha det! Puss sålänge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • vart jobbar du? 🙂 känner du nån som jobbar där, äre därför du får jobba där?
    haha fan va mycket "jobbar" de blev där

    2008-10-21 19:43:54
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!