Hemma, nu slapppp

Hejsan allihopa!
Nu är jag hemma efter en lååång dag som gick rätt fort. Haha. Fick även med mig lite clothes from stan! Yey, svengelskan här. Jag lägger upp bilder på det snart, men först ska jag se det nya gossip girl avsnittet. Oj så jag har längtat! 😉 Så nu får jag sitta här och hålla tummarna för Blair och Chuck i min ensamhet 😉

Det blåa på min hand går inte bort, och det börjar oroa mig lite.. Det hände i fredags och nu är det tisdag. Borde det inte vara borta då? Ja, jag får vänta och se vad som händer. Nu är alla mina avsnitt färdigladdade. Igår satt jag här helt hjälplös helt utan 😛 haha och nu har jag allt. Åh va jag bara ska slaaappaaa idag!

Nej nu ska jag börja, haha. Kläderna kommer in om nån timma!

Update:
Provade kläderna nu, oh god jag är kär!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!