Prao dag 1, bock

Goddag!
Nu är jag hemma igen. Enkel dag blev det förstås, men så gär det när man praoar med vardagen.. Haha. Jag och Ylvis hann även med lite underklädes shopping! Blev tre par trosor och en bh för min del, jätte söta verkligen, men som vanligt lägger jag inte upp bilder underkläder för att alla mogna människor ska kunna hålla sin käft stängd (= Men vem vet, det kanske kommer 😉

Idag ska jag bara ta det lungt! Blogga, arbeta lite på den nya headern och kika på tv, niiiice. Har hållt på med min nerladdning av fjärde säsongen på desperate housewives i över en vecka nu och den var bara på 30% imorse, men nu när jag kom hem hade den dragit iväg rejält och är uppe på 70%! Jätte skönt. Nej nu ska jag fixa någonting att äta! Här har ni en vacker bild på mig och Ylva sålänge 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hahahah jag verkligen ÄÄÄLSKAR! bilderna du har på din dator, den där var mycket fin hööredu! 😉

    kjamyvla_cool_girl93 2008-10-20 21:40:22
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!