Huu sicket väder…

Huu sicket väder det är ute! Kallt, regnigt, blåsigt och mörkt! Usch. Ska nog börja hålla på med headern nu jag, egentligen ingen lust men så sjukt trött på den jag har nu! Mjadå.

Är det ingen annan än jag som är otroligt trött på att gå i högstadiet? Hur omoget beter sig alla egentligen? Snackar skit bakom allas rygg, sprider rykten, hatar utan anledning och håller på och drygar sig. Fyfan va det är dryyygt. Bara längtar till folket kan växa upp litegranna? =D Usch, blir om detdär allt oftare nu.

Nej nu ska jag väll ta tag i headern då. Puss sålänge!

– Hahahahaha, snygg bild jag hittade på mobilen! haha, ett och ett halvt år gammal, äääälskling <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • jo jag kan hålla med dig om det !

    alicia 2008-10-20 20:30:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!