Sova nu, prao imorrn

Godkväll!
Ledsen att jag inte uppdaterat något men när jag kom hem var jag direkt med älskling, och sedan har jag sett en film med familjen. Det blev "You Me and Dupree". Har sett den förut men är lika kul när man ser den igen 😉

Imorgon är jag nere i affären på dagen, blev prao där för min och Ylvas del! Men vi börjar halv 11, sköönt! men ska ändå lägga mig och sova snart, rätt trött. Igår bara älskade jag mitt hår, men idag vet jag inte. Blir ju frisörbesök snart, blondin eller brunett? Imorgon ska jag nog göra den nya headern btw!

Nu har jag dendär konstiga känslan i magen av ensamhet igen. Huuuuu. Inte roligt! Nej nu ska jag säga godnatt här, hoppas ni andra har en underbar dag i skolag imorrn, höhö. Mamma och Pappa skulle ju åka till Frankrike en vecka imorgon bitti, och nu kommer dom och säger att dom ångat sig och stannar hemma! Jätte skönt tycker jag, jobbigt när dom är borta så mycket hela tiden…Här kommer lite ego bilder för er som blir roade av det! Wiiie.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • brunett, Solklart!

    kjamyvla_cool_girl93 2008-10-20 21:42:53
    Svara
  • BRUNETT!

    2008-10-20 18:29:38
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!