Snart är du min!

Hahah, men förlååååt!
Nu har jag fått två klagomål på dålig uppdatering men ärligt talat har jag ingenting att skriva, Sitter här hemma hos mormor och morfar. Helt utan bilder och liv 😛 Finns inget intressant alls att skriva egentligen, och halvdana inlägg kan man lika gärna vara utan.

Snart bär det nog hemåt igen och då ska jag träffa min Petter! Imorgon börjar praoen, och jag och Ylva är ju så duktiga så vi har ingen! Great! Haha. Fast vi har på torsdag… Vi får väll vara hos mamma och pappa dom andra dagarna!

Denna skönhet har jag beställt hem ifrån Style By Stars som är den absolut bästa sidan när det gäller klännings shopping. Jätte fina klänningar till inte alls farliga priser! Alla klänningar kostar väll runt 400 men på rean kan dom sänkas till 100! Kikat på den under en längre tid nu men nu small det. Den kan ju ta slut lixom 😮 Haha. Är den inte uuuuuunderbar?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!