Borde det inte bli bättre?

Godmorgon!
Nu har jag precis ätit frukost klart. Man tycker att skadorna borde bli bättre men dom gör ju bara ondare och ondare hela tiden? Aj aj. Mamma och Pappa kommer och hämtar mig om ett par timmar och när jag kommer hem ska jag träffa Petter som har vart borta hela helgen! Jag hade tänkt lägga upp lite bilder här nu men eftersom att jag glömde väskan hemma så går inte det eftersom att jag hade USB-sladden i den. Smidigt Fanny, Smidiiiigt. Nu ska jag sätta på mig lite kläder, för denhär morgonrocken skaver i skadorna på knät, haha.


– Vääldigt gamla bilder jag hittade på denhär datorn! 23-12-2007
(lägg märke till julklapps inslagningen på golvet! hah)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • borde du inte uppdatera din blogg lite offtare. jag uppdaterar den en gång i halv timmen ;o

    2008-10-19 16:03:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!