Synd om mig!

Hejsan!
Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och kikar ut igenom förnstret och ser deras underbara utsikt! Så är det att bo i en takvåning. Dethär är verkligen min dröm lägenhet, en precis sånhär ska jag ha när jag blir stor! 😉

Tänk att det redan börjar bli mörkt ute, klockan är ju bara halv 6. Ikväll ska jag nog bara kika på tv, blogga och läsa lite tidningar som jag tog med mig. Jätte skönt efter all stress den senaste veckan! Har fortfarande kvar den känslan i kroppen. Att så fort jag gör något för min skull hör man en röst i huvudet "nej du har inte tid med dethär, du måste göra ditt och du måste göra datt!" fast nu har jag iget ditt och datt att göra längre, och det känns sååå bra.

Jag tycker verkligen synd om mig själv just nu, haha. Jag kan inte gå ordentligt och höger arm och hand är inte i närheten av fullt användbara. Och så blåmärken och sår överallt. Och till råga på det har jag huvudvärk och en jävla träningsvärk sedan yogan i torsdags. Fyy.


– Buhuu, jag vill vara hel igen! Dumma kropp..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!