Behandla honom med respekt!

Hur tänker ni tjejer som behandlar sina pojkvänner med noll respekt? Hur i helvete tänker ni? Det är ju dem om någon man ska respektera och göra allt för. Jag skulle aldrig i livet behandla min älskade Petter som ni behandlar dem ni påstår att ni är "kära i". Han är det bästa jag har och jag skulle aldrig aldrig aldrig ta honom förgivet och behandla honom som en jävla leksak vilket ni ser som en del av vardagen! Hur fan kan ni? Fattar ni inte att ni förstör för honom i framtiden också för han kommer ju börja accepetera att bli behandlad såhär. Ni som känner mig vet att jag brutit helt med en kompis pga en sånhär situation, jag klarar helt enkelt inte av det!

"Behandla andra som du vill bli behandlad själv"

Så tänk efter när ni gör något nästa gång, han kanske inte finns kvar hos dig nästa gång? Behandla honom med respekten han förtjänas som står vid din sida i vått och torrt.. (Detta gäller självklart killar som behandlar tjejer illa också bara det att jag inte sett någon sådan situation själv så därför vände jag det åt andra hållet)


Petter är det finaste jag har!
Skulle aldrig drömma om att göra honom illa… <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!