Åker hem till mormor & morfar!

Godmorgon mina vänner och ovänner!
Även fast jag vaknade för ett tag sedan men ändå. Mina skador var lite värre än väntade, så jag är lite blå, sårig och svullen på ett par ställen. Och lite var en rejäl underdrift. Så jag åker hem till mormor och morfar över natten för jag vill verkligen inte vara ensam hemma när jag knappt kan gå och defenitivt inte hålla något tyngre än mobilen. Så jag åker hem till mormor och morfar för jag kan lika gärna skriva, titta på tv och blogga där ifrån, eller hur? Plus att jag får dendär uuunderbara maten och jag slipper pilla med mina sår själv. Så snart ska jag börja packa och hoppa in i duchen och göra ett gott försök till att tvätta håret. Blää vad dethär är jobbigt. Nej nu ska jag sätta igång! Kanske skriver snart igen annars gör jag det hemmifrån Mormor och Morfar! Pusss


Mormor & Morfar! (Bilden är ifrån konfirmationen)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!