Grattis till Lala!

Hejsan!
Nu är jag tillbaka i mitt kära rum efter en hel dag men spring och tjo! Phuu. Enda sedan lunch har vi hållt igång för att lala fyllde år idag! Så jag och Ylva Började med att gå hem till mig och fixa lite kläder och sedan ner på stan för att fixa biobiljetter. Sedan gick vi hem till Ylva och Johanna kom och handlade tacor grejer till middagen som vi sedan transporterade via Thereses moppe och cykel upp till Lisa. Där klädde vi oss sedan (bilder kommer) till någonting som mest liknade, ninjor? Haha. Ja iaf så såg vi rätt roliga ut och vi åkte hem till lala för att kidnappa henne! Så vi smög in i hennes lägenhet och gick fram utan att säga ett ord och satte mössa för hennes huvud och band hennes händer och så bar vi ner henne för alla trappor (vilket inte skedde felfritt). Så satte vi henne på moppen och band fast henne i Therse och så bar det iväg och vi skyndade upp till Lisa igen. Så kom hon och vi sjöng, åt tacos, kladdkaka och åkte ner och såg på bio! Myss.

Lyckad kväll förutom lite blodig för mig. Vettefan vad som hände men det blev typ svart och jag föll ihop på gatan, vettafan. Haha ja nu siotter jag iaf här med bandage och massa plåster, wihoooo. Tänk vad jag står ut med för Lalas skull.. Hhaa fast hon fick stå ut med lite hon med när vi råkade tejpa in hela hennes hår (a)

Jaja, grattis till Lala iaf! Och här har ni klart finaste bilden (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!