Spanska & 4 prov…

Godmorgon tänkte jag säga men jag var varit vaken ett par timmar nu. Gud va skönt det är med massvis av tid på morgonen! Min spanska börjar om 30 minuter, och sen har jag 4 prov. Önska mig lycka till… Men jag kan nog det mesta, bara lite årtal jag är osäker på.

Sen i eftermiddag får jag äntligen träffa älskling min på riktigt! Var väll kanske inte allt för länge sedan, men känns som ååååår! Haha (a) Så ska fördjupningen skrivar klart också, får kolla lite grejer om den med Adam idag.

Nej hörrenini, nu ska jag nog ta och röra på rumpan min, men vi hörs om att par timmar! Puss


Och såhär glad är jag nu på morron!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!