Ny header, va?

Hej!
Proven idag gick rätt bra tror jag! När jag kom hem åt jag lite och kikade sedan på det nya one tree hill avsnittet men Petter! Jag ska laga mat till familjen ikväll och den ska vara klar kl 8, och den övriga tiden går åt till att skriva klart min fördjupning och förbereda för min redovisning imorgon.

Veckan går fort som vanligt, man tycker det är skönt nu men tänk att det faktiskt är livet som försvinner? Fortsätter det såhär ligger vi alla snart på dödsbädden.. Nej nu är jag dum, haha.

Är väll dags för en ny header snart också eftersom att detdär defentivift inte är min hårfärg längre och jag får en chock varje gång jag ser den, haha. Men blir nog samma med nya bilder bara så ni känner igen er lite iaf 😉 Så om ni känner för er kan ni ju kika i dagens outfit kategorin och kommentera dem bilder ni tycker ska med (=

Nej, nu ska jag börja skriva sdöd ord till mig själv för att kunna skriva fördjupningen bättre.


Nå, vad tycker ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • kläderna du har på dej på mitten bilden är så grymt snygga! jag letar oxå efter såna jeans!

  stay cooool like you are!

  blogg läsare 2008-12-02 12:13:58
  Svara
 • måste bara säga att kläderna som du har i mitten är så hmla snygga! letarefter såna jeans som ite går allt fr högt upp! du är cooool 🙂

  blogg läsare 2008-12-02 12:12:06
  Svara
 • ingen av bilderna. inte särskilt snygga kläder om jag får säga det själv. <3

  Kajsa F 2008-10-17 07:52:36
  Svara
 • tredje och fjärde bilden!

  kärlek till din blogg

  2008-10-16 17:30:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!