Min Anna <3

Heej!
Efter tårtätandet gick jag ut på en promenix med Anna och vi gick även förbi älskling en snabbis. Usch va jag saknar honom jämmt. Nu ska jag nog bara läsa igenom plugget en gång och sedan sova och plugga imorrn innan skolan istället tror jag för att jag är fruktansvärt trött! Imorgon har jag 4 prov, det blir nog fantastiskt kul skulle jag tro! hm. Har knappt någon koll heller men det löser sig. Godnatt på er.

Anna Berggren är bäst. Det kanske inte har framstått så mycket för er som bara läser min blogg och inte känner mig i verkligeheten men Anna är min bästa vän och kommer alltid att vara. Kommer inte ens ihåg när jag inte hade dig. Anna kommer först i alla lägen för hon är det bästa jag har. Jag älskar dig gumman <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!