Förjävligt..

Världen kan verkligen vara förjävlig.
På mitt sommarställe bor en gubbe i det finaste huset och har en stor grön båt i vår kanal (bild nedan) Han är en såndär tjock snäll farbror som ingen kan tycka illa om. Jag kommer ihåg att första året jag bodde där brukade han alltid kommentera när jag satt ute och skrev. Han gick alltid på andra sidan kanalen från och till sin båt i ett par långa blåa badbyxor. Men världen är hemsk, världen är sjuk. Och ingen rättvisa finns det. Ska man straffas bara för att man är rik?

Åke och hans fru blev mördade i torsdags i sitt hus i västindien. Dom fick halsen avskuren av personer som ville komma åt sakerna i deras hus.

Jag vet inte vad jag ska säga, det känns så overkligt. Det känns så konstigt att sånnthär faktiskt kan hända i verkligheten. Jag slutar skriva nu, för sånnthär från inte hända.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • ush, var det det dära med macheten ? som stod i aftonbladet eller vad det var … :/

    Anna 2008-10-11 17:54:11
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!