MIN helg

Hojjsi!
Nu sitter jag här och har Lajsen i telefon! Lång dag i skolan idag och nu väntar sista arbetet på engelskan! Efter skolan kom Petter älskling hit och umgicks med mig ett tag, han är bäst dendär! Och ikväll ska jag med Lisa till Lager 157, så får vi se om de blirrr nå (= Imorgon ska jag starta mitt liv igen! Och det innebär att efter en hel vecka som BARA bestått av plugg så ska jag göra någonting för mig själv. Tänk va skönt att bara hinna med ett oc avsnitt? ansiktsmask? Eller baka en kladdkaka? Mums på kladdkakan! Haha. Min helg ska nog bestå av en lugn fredag för mig själv, kanske älskling framåt kvällen och natten, och en skojjsig lördag med Liseeen! Min helg ska alltså vara MIN helg, inte bli uppäten av massa plugg. Nej nu ska jag ta tag i engelskan innan det blir försent. PUSSSS


Även om jag vant mig vid brunett så nej, MITT HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!