"plugg inlägg"

Godkväll.
Nu har jag verkligen pluggat non-stop! Inte en enda liten paus, phuu! Det blir topp dethär och nu jävlas ska det bli MVG annars blir jag arg.. 😛 Mamma har hjälpt mig i stortsätt hela kvällen med att klippa och klistra, tack och lov för det för annars hade jag aldrig hunnit i tid! Ska ju bort med Lisenfisen imorrn kväll också så.

Ja men jag har sagt förlåt för bloggen, okej? Grejen är att min blogg är främst om mitt liv. Och just nu är mitt liv bara plugg plugg plugg och lite tid och därför blir det ett "plugg inlägg" när jag väl hinner skriva. Men vänta tills det är över ni baram då jävlar! Haha.

Nej nu ska jag ringa Petter min och sova, pussis!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!