2 timmar plugg

Hej!
Nu har jag pluggat 2 timmar i stäck så jag tyckte att jag kunde unna mig en liten bloggpaus 😉 Hoppas ni har en bra onsdag och njuter av det fina vädret, hmm. Nej usch, visst höst ska väll vara såhär men hur tråkigt är det inte egentligen? Ja jag har iaf fått klistra in alla mina dagbokstexter och gjort bilder av dem i photoshop för att få det som jag ville, haha. Nu ska jag sätta mig och fixa tidningsartikeln. Jaja, nu ska jag inte tycka synd om mig själv för dessa två timmar med tanke på att hela min dag och kväll kommer bli non-stop plugg tills engelska jävlen är klar! Haha.
– Denna underbara sköna sak har jag på mig idag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!