Pinsam dansandes

Hellu.
Nu sitter jag nere i köket och pluggar. Skriver på min projekt fördjupning. Hela marken utanför glasdörrarna är täckt av gula och oranga löv, det är verkligen höst nu alltså. Snart kommer Ylva förbi och vi ska kolla prao fort innan jag går tillbaka hem och pluggar engelska. Lär inte vara borta så länge eftersom att praoplatsen ligger på andra sidan häcken, hahah. Ingen av oss har väll så speciellt höga förväntningar men jag håller verkligen tummarna här! Haha. Har en hel ny desperate housewives box på datorn nu också som jag ska kika på mellan plugg timmarna och ska även ta och baka mig en kladdkaka! Om jag orkar vill säga.. Haha.

Jag har kommit på att jag kan vara rätt pinsam ibland. När jag lagar mat ensam står jag alltid och dansar i köket för att det får det mycket roligare och för er som vet vart jag bor/vart här vet att på ena sidan köket har jag två stora fönster ut emot ena gatan och på andra sidan stora glas altandörrar ut emot andra gatan. Och jag tänker så klart att det jag inte ser, finns inte. Och det är mörkt ute så jag ser inte ur, nej självklart att ingen ser in då heller. haha. Och grejen är väll att jag inte bara står och gungar lite, utan jag verkligen DANSAR. hahahhaa

Nej, plugga är det.


– EVERRRYBBODYYY DAAANCEEEEEE! haha, ojah

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!