Alla texter klara!

Hej!
Nu sitter jag här och är klar med alla mina texter! Wiiho. Bara rättstavningen, djurbilden och layouten kvar. Och rättstavningen görs alldeles strax. Sitter fortfarande nere i köket, har inte orkat gå upp eftersom att jag pluggar så otroligt mycket bättre här nere. Ikväll ska jag se Maria Wern och äta fruktallrik med familjen. det börjar bli en tradition nu! Haha. Imorgon blir det BARA plugg plugg plugg, och då menar jag det! Ska verkligen hinna klart nu. Ledsen över bloggen men kameran är borta så det finns så pyttelite material och då blir det ändå bara halvdant. Nu ska jag rätta lite texter!


Snart försvinner jag bort bort bort. Bort från konflikter, bort från plugg, bort från problem, bort från skitsnack. Bara få lämna allt i några veckor och bara vända ryggen till. Det är verkligen det som räddar mig nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!