Prao letande

Hejsan!
Prao är inte lätt asså, jag och ylva har ränt runt på stan och kollat nästan varända advokatbyrå i hela stan! Vi har en kvar som vi ska checka på lunchen imorrn! Mjaa mjaa. Älskling slutar sin träning om en halvtimma och då ska jag ta mitt pluggeliplugg och gå hem till honom! Annars känner jag mig allmänt seg idag, måndag lixom, hur kul kan det bli? Blää. Nej nu ska vi inte vara depp! Denna veckan ska ju bestå av plugg, och hur underbart är inte det liksom? =)

Imorgon är väll också plugg dag? Hanna och Thomas kommer nog på kvällen och hjälper mig med sista engelskan så måste ha alla texter klara tills dess. Men jag ska ju göra en ikväll och sista på dagen imorrn så det blir nog finnemang!

Haha nej nu har jag dragit ut på dethör inlägget och måste ringa Petter min nu! Men vi hörs väll senare och ledsen för den otroligt sega bloggningen men jag har så otroligt mycket plugg! PUSSSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!