Natti Natti

Hejsan svejsan!
Åter igen förlåt för det dåliga uppdaterandet men har så mycket att göra, hinner inte sitta vid datorn these days. Iaf, idag har vart rätt skönt och nästan försvunnit helt. Gick ju som sagt hem till Petter min på kvällen och pluggade. Skrev klart hela brevet och gick mycket lättare än jag förväntat mig. Nu är det bara artikeln kvar dårå!

Mina sminkborttagnings produkter börjar ta slut men dom är köpta på cityspa som nu brunnit ner, och det finns inte att köpa någon annan stans! Hjälp? Hahaha.

Nej hörre nini, nu måste jag sova för igår blev det sent och vad tror ni händer? Jo Fanny vaknar 1 och en halv timme försent och får springa lagom skabb till skolan! Haha så nu ska det sovas! Men vi hörs imorgon allihopa! På morgonen om jag får för mig att vakna i tid ;P Pussss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!