The O.C

Hejsan!
Petter gick precis. Jag jobbade över lunchen idag och när jag kom hem städade jag lite och sen kom Petter! Vi kollade på Adam & Eva (: hahaha. Fick just beskedet att familjen inte kommer hem förän om fyra timmar istället för nu så jag får lite mer tid för mig själv! Mysss. Så jag ska snart laga lite lunch och sedan kika på ett avsnitt av OC! Herre min gud va jag har saknat det, haha. Inte bara för själva serien utan för att när det var som en drog för mig för något år sedan, haha, då mådde jag så jävla mycket bättre. Så då får jag samma känsla, och allt känns lättare på en gång. Låter stört jag vet, men det är faktiskt så!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Den känslan har jag också jätteofta, mår svinbra av att lyssna på Darinlåtar för det är så sjukt mycket nostalgi, gillar nog egentligen inte Darin. ^^

    Concordia 2008-10-05 17:11:09 http://emira.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!