3 timmars sömn, sen jobba!

Hej allihopa!
Förlåt för det plötsliga försvinnandet men det gick lite vildt till igår, haha och när jag och Lisa väl var ensamma runt 5 så var datorn av och då var det INTE läga att starta den alltså, haha. Och så var det upp tidigt imorse för att jobba men nu är jag här! Pigg och glad, eller ej. Haha sov inte många timmar inatt altså, vad blev det? 3 tror ja? Så på jobbet gjorde jag liksom saker som hjärnan inte hängde med i, haha. Och så gjorde jag ju fina balansbevis framför spegeln imorse också, eller hur Lisa? =D ja som sagt trött. Jaja, iallafall. Idag ska jag leka med Jillis och Tinis! Lite bilder ifrån gårdagens kväll kommer upp alldeles straxens! Men nu ska jag ringa twinsen, puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!