Ny månad, nya tag

Nu är det Oktober. Den höstigaste månaden enligt mig. Och denhär månaden ska det tas nya tag och nya krafter ska samlas. två riktiga plugg veckor, prao och höstlov att avsluta med. Jag ska verkligen skärpa mig i skolan till skillnad ifrån förra året som inte var något vidare med min lathet… Haha. Men det går framåt! Imorgon ska jag på "alla yrkens dag" och kolla in lite. Det blir nog avgörandet för resten av mitt liv skulle jag tro. Ett yrke jag funderat över i många års tid men alltid liksom inte vågat ta tag i, men nu imorgon ska vi se! Och de påverkar även praoen sedan! Wiie. Nej hörreni, jag ska återgå till mitt mattepluggande (som sker här framför datorn) haha. Men vi hörs snart! Puss


Dethär var jag för ett år sedan, alltså
förra Oktober. Måste ju säga att det gått
åt det bättre! Hahaha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!