Ingen stannar föralltid

Alla människor kan inte stanna kvar föralltid. Dom kommer och dom går. Jag har haft väldigt svårt att acceptera detta för det gör så fruktansvärt ont när det är någon man älskar. Det gör ont vad som än händer och vem som än sviker för det lämnar ett stort tomrum, som gör jävligt ont. Under ett liv får man sitt hjärta krossat. Under ett liv hinner man krossa andras hjärtan. Det gör ont, tårarna rinner och man kommer ner i en ganska mörk och deppig tid. Men man kommer alltid tillbaka igen. Man tror att man aldrig ska kunna överleva utan personen och visst känner man sig trasig på något sätt först, men man bygger upp det igen. Sakta men säkert.

– Det löser sig.

Så jag vet att ni vet att jag inte mått bra. Jag har saknat och gått igenom dethär mycket det senaste halvåret. Men det är en sak ni borde veta, som jag ändå vet att ni redan vet långt inne. Jag kommer alltid tillbaka upp på toppen igen.

  
 

Fast nästan alla har någon som faktiskt stannar för allid. Jag har mina två (v

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • det du skrev..
  jag känner igenmig jävligt bra i det. för jag har förlorat två av mina närmsta vänner idag, för att så som du säger att man sviker dom.
  jag känner dig inte men jag blev glad att bara läsa det dära!
  tack för det lilla ! 🙂

  lovisa 2008-10-02 20:08:35 http://lovisawestbom.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!