Staden med Fanny!

Hejsan svejsan!
Ledsen att jag inte uppdaterat idag men efter skolan sprang jag direkt ner på stan och mötte Fanny söten! Vi tog en fika på Du&Jag och sedan gick vi runt och kikade lite och jag fyndade! Haha. Hittade äntligen min jacka till ett rimligt pris, och det var den sista kvar! Snacka om att den bara ville bli min 😉 Så blir det lita annat ifrån gina också, lägger in bilderna nedan. Idag har det också gått lätt och fort i skolan, vad har hänt med mig? Haha. Så fick jag även första MVGt för terminen, alla rätt på svenska provet *stolt* haha 😉

När jag kom hem låg det ett kort och väntade på mig ifrån min kompis Emelie som flyttat till Australien för att gå i high school ett år! Jätte roligt att höra att hon hade det bra och trivdes! Så det ska jag sätta mig och svara på ikväll. Modig tjej detdär som vågar åka direkt efter nian!

Nej hörreni, nu ska jag tänkte jag säga men jag vet inte vad jag ska men jag ska avsluta dethär inlägget, haha. Nej ringa Anna, det ska jag! För vi ska ut på en liten promenix snart vi! (: Men här kommer köpen så hörs vi senare!


Vanlig svart kofta – Gina


Tröja – Gina


ÄLSKLINGSJACKAN – Intersport

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!