Jorden går under?

Heej!
Nu sitter jag här igen och snorar. Blir det aldrig bra dethär? Planerade nyss en kupolen resa med cajsicajs i helgen, får hoppas att jag blir frisk bara! Så blev det även nästan läsar rekord här på bloggen idag för er som är intresserade. När brunett bilderna kom upp bara flög pricken upp för raderna! Haha, jätte kul (: Blir hemma imorgon med förutom runt 1 då jag springer iväg till skolan för skolfotot men sen skyndar jag hem idag för att fortsätta bli frisk. Läste klart "it girl" idag, men den skriver jag om imorgon!

Vad är dethär för sjuk grej om att jorden ska gå under inatt egentligen? Fick länken till expressen av Calle och det skrämde ju livet ur mig, är det verklgen seriöst? Är det verkligen tillåtet att göra ett expriment som kan leda till att hela jorden sugs ut i universum? Helt sjukt. Ska snart gå och lägga mig och kommer lixom somna med tanken på att jag kanske aldrig vaknar igen. Jag får panik! Läs länken nedan, helt sjukt ju.

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1293738/forskare-i-morgon-gar-jorden-under

Nej folket, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa uppföljaren på It Girl och sedan sova med tanken på att jag kanske aldrig vaknar igen som sagt. Men vi hörs väll imorrn alla sjuka och friska? Precis, klart vi gör!

                                                                                                                 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!