Idol & Heroes

Hey!
Ja nu är jag tillbaka. Petter kom ju som sagt, och sedan var det ju seriestart för både idol och heroes nu på kvällen så kikade på det tills nu jag. Så, vad säger ni? Nu är även onsdagen avklarad, dvs med än hälften av skoldagarna denhär veckan! Skönt tycker jag, för helg är ju bara såååå underbart. Känslan på fredagskvällarna är oslagbar! Haha.

Ni vet ansiktsmasken jag la igår kväll som skulle göra min hy len? När jag tvättade bort den igår kände jag mig kladdig och äcklig, inte sådär ren som man känner sig i vanliga fall. Men jag gick och la mig iallafall och vaknade upp med HELT perfekt hy! Helt slät! Aldrig har en ansiktsmask funkat så bra, ojojoj. Och så provade jag även det nya sminket, var hur bra som helst, specielt rouget som verkligen är att rekomendera!

Och vad ska Fanny göra imorgon då? Jo, jag har faktiskt ingenting planerat så det blir som det blir! Måste ta tag i helgplanerna iallafall. Vill även hinna jobba en snutt för jag kan behöva pengar till min och mammas planerade Stockholms resa! Då blir det shoppa av!

Nej hörrni, nu ska jag plocka upp lite i mitt rum och sedan lägga mig och sussa.
Men ni får ha det så bra, och krya på er ni som är sjuka! (vilket typ alla är just nu)

I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense
Building me a fence
Building me a home
Thinking I’d be strong there
But I was a fool
Playing by the rules

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!