Vardagsveckor

Hej!
Nu har jag gjort det jag skulle göra, minus matten. Den får vänta tills imorgon för jag orkade verkligen inte. Såg nyss "mitt liv som popstjärna", underbar dendär filmen altså! Kan faktiskt inte tröttna, hur länge sen det än var jag såg den första gpngen. Har den till och med på VHS lixom, Haha. Så ja, Triathlon imorgon som sagt, innebär massa motion, och det är ju kanske inte riktigt min grej. Haha. Som sagt har jag dålig blogg fantasi idag, men det får vi göra något åt för i helgen händer det grejer! Fanny på fredagen, tror faktiskt att vi drar till cozmoz. Sen på lördagen ska jag jobba och sen blir det Lisa, och Therese och Cajsa tror jag! Hitills har jag inte tröttnat på dom fullbackade vardagsveckorna! Känns som att man gör så mycket mer än på lovet då en hel dag kan gå åt till att bara zappa mellan kanalerna på tv utan att egentligen hitta något man vill se. Nu går man i skolan, träffar någon, äter middag med familjen och på kvällen hinner man med att städa, plugga eller vad man nu ska hinna med. Och så hinner jag blogga en hel del emellan också förstås! Haha =) Nu är mina läsare på plats igen! Haha, känns bra 🙂 Trevligt!

Nej mina pojkar och flickor, nu är det så att jag ska börja tvätta bort mitt smink (det som finns kvar av det) borsta tänderna och lägga mig i min stora mjuka säng. Men ni får ha det så himla bra så hörs vi imorgon! Puss & Kram


Slänger in något sött för alla att kolla på också! Hahaaa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • I am moved by the way you treated this topic. It is not often I come across a web site with enthralling articles like yours. I will bookmark your feed to stay up to date with your incoming updates.Just striking and do continue up the rational work.

    hypnosis to quit smoking 2010-10-31 17:16:33 http://mindpowerdesigns.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!