Kväll med lillebror

Yes, så var det sen kväll och jag känner mig inte helt frisk. Feber och ont i hals och huvud. Får de hur det blir med mitt bad imorrn. Kvällen har bestått av att umgås med Jonatan. Vi lagade mat och dansade och kikade lite på mtv, och så kom Lisa förbi en timme också, mys att hinna med att prata med henne lite! 🙂 Nu har vi fullt med fakta om hur det blir på Lördag, skoj ska det bli! Får hoppas på att mamma och pappa landar snart så jag kan ringa och prata lite.

Imorgon är det fredag, åååh jag älskar fredagkvällar! Då är det alltid mys och man har hela helgen framför sig! Mums. Och den ska spenderas med älskling, och det gör att det blir ännu mer mys!

Idag har jag brist på musik och har lyssnat igenom nästan alla låtar jag har, och kommit fram till 5 låtar man ALDRIG tröttnar på!

1. Phil Collins – You’ll be in my heart
2. Ronan Keating – When you say nothing att all
3. Laurel music – No one wants forever
4. The Youth Group – Forever Young
5. Flipsyde – Happy birtday

Dom låtarna kommer alltid att finnas på min iPod.
Nej, som det brukar låta, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en bra tidning och se om febern är värre. Sen försöka sova så gott jag kan, kanske kika One Three Hill om det blir så att jag är hemma imorrn. Men ni får ha det så bra, så uppdaterar jag imorrn! 🙂
Puss på er


Petter, du skulle bara veta vad du missade ;P

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • 1. Måste bara säga att din bror är sjuuuukt söt 😮
    2. Jag älskar din blogg Fanny! Du är världsbäst :')! Du är min största idol i bloggvärlden och jag vill ha ditt utseende!

    Kram / Stolt bloggläsare!

    Josefine 2010-02-11 21:26:43
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!