Hej hej!

Tänkte prova blogga här på blogg.se igen, haha ja här är vi komplicerade.
Gårdagen spenderades med att grundstäda rummet, i 5 timmar! Fick dock hjälp av jonatan 4 av dem. Idag skulle jag möta min underbara Cajsa på stan kvart över 1, men var hon där då? Haha nej. Så jag gick in i affären och hjälpte pappa lite innan jag gick tillbaka och kikade igen, men ingen Cajsa så långt ögat han nå. Gick tillbaka och hjälpte igen och tredje gången gillt, nu stod hon där! Vi började genast kika på skor, underkläder och smycken. Blev väldigt nöjd faktiskt! Efter det fick vi ta över Milton och vi gick iväg till bryggcafét för att äta lunch. Där delade vi på en kyckling sallad och gick redan vidare och åt en bananasplit! Muuums asså. Imorgon blir det Cajsa igen, nått att se fram emot. Men nått jag ser fram emot som är närmare är kvällen med älskling! Väntar på honom nu, vi ska gå och äta kebab och sedan kika på lite film. Myss. Nej nu bär det iväg!

Ha det fiiiint, ps. skor nedanför.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!