Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ON INSTAGRAM LATELY

instagram

@fannystaaf

Ni glömmer väl inte att följa mig på Instagram? Där uppdaterar jag lite oftare än här på bloggen nu för tiden och visar mer vardagsbilder + sneak peeks på outfits och recept innan det dyker upp här! Hur är det med alla er idag? Hoppas ni har en riktigt rolig eller mysig lördag planerad! Alla andra jobbar här idag så jag passar på att baka, plantera och fixa lite här hemma. Vad jag gjort i köket idag ska jag självklart dela med mig av till er senare, det luktar riktigt mumsigt från ugnen nu i alla fall kan jag avslöja! Om några timmar dyker en ny outfit upp här på bloggen och imorgon kommer äntligen min New York Guide (ledsen för förseningen), men för nu vill jag bara önska er en riktigt trevlig helg!

Don’t forget to follow me on Instagram too! I update a little more there than here and share more everyday pics and sneak peeks of outfits and recipes before I post them here. How are all of you today? I hope you have a really fun or cozy Saturday planned! Everyone is working here today so I took the opportunity to do some baking, gardening and other things that needed to be taken cared of here at home. I’ll share the recipes of what I’m baking with you later, it smells wonderful in here! In a few hours I’ll post an outfit and tomorrow you will finally get to read my New York Guide but for now I just wanted to wish you a lovely weekend! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind