Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NOVEMBER 3

IMG_15062 Outfits November 2015 IMG_14762 Outfits November 20151

Knit: Romwe (here), Jeans: TopShop, Bag: Zara, Boots: Report

Godmorgon! Detta hade jag på mig igår, ganska basic nu på hösten men jag älskar färgen på tröjan! Idag ska vi ha kontorsdag på jobbet och mest jobba från våra datorer vilket ska bli skönt efter helgens spring och fläng på bröllopet! För övrigt så är det 22 grader och sol här idag igen, det är verkligen omöjligt att hänga med i vädersvängarna. Det är som att någon inte riktigt kan bestämma sig! Haha. Inte mig emot, med tanke på att jag fortfarande inte har några vinterkläder här så passar det mig väldigt bra!

Good morning! This is what I was wearing yesterday, pretty basic now during fall but I love the color of the knit! Today we’re going to have a office day at work which will be nice after all the running around we did for the wedding last week. It’s sunny and 22 degrees out again by the way, it’s impossible to follow this weather. It’s like someone up there can’t really make up his mind! Haha. Well well, it’s fine with me since I still don’t have any clothes for winter here so it suits my wardrobe pretty well! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström