Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DENIM & COPPER

IMG_90132

Cami: TopShop, Skirt: Shein (here), Sandals: Mango, Bag: Åhléns

Tjena lördagsfolket! Har ni några roliga/mysiga planer för kvällen? Själv ska jag ha lite graduation/goodbye party här i lägenheten då det är min sista kväll här i Australien på ett tag. Jag har fortfarande så hiiimla ont i munnen men jag ska försöka ha roligt ändå! Här ser ni outfiten som jag hade på mig i onsdags, fick många frågor om kjolen så här får ni en direktlänk till den! Jag har använt den mycket i sommar men av någon anledning så har den inte fastnat på bild för än nu!

Hey there Saturday people! I hope you have some fun/cozy plans for tonight? I’m going to have a graduation/going away party here in the apartment since it’s my last weekend here in Australia this year. My tooth still hurts like crazy but I’m going to try and have a good time anyway. This is the outfit that I was wearing last Wednesday, I got a lot of questions about the skirt so here you have a link to wher you can buy it. It’s one of my summer favorites!

IMG_91402 Outfits September 20151 IMG_92552(2) Collage25 IMG_90192

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind