Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MINA SKÖNHETSFAVORITER PÅ SOMMAREN

På sommaren pudrar jag ansiktet med solpuder från Bobbi Brown, doftar av min nya sommarparfym ”Daisy” från Marc Jacobs, målar naglarna i pastellfärger, helst från Essie, smörjer in solbrända ben med body butter från The Body Shop med grapefruktdoft, blandar ut min foundation med IsaDoras ”Spray on brownser” för att få samma solbrända färg som under foundationen utan att det ser kakigt och smutsigt ut och jag duttar rouget ”Must have” från Make Up Store på kinderna.

During the summer I powder my face with bronzer from Bobbi Brown, I smell of my new summer perfume ”Daisy” by Marc Jacobs, paint my nails in pastel colors, preferably from Essie, rub my tanned legs with body butter from The Body Shop with grapefruit fragrance, blend my foundation with Isadora’s ”Spray on brownser” to get the same tan color as under my foundation without making it look dirty and I dab blush ”Must have” from Make Up Store on my cheeks.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind