Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Plugg, mat, bloggning, träning

Hej mina kära läsare!

Nu är jag hemma och lovar en normal bloggning idag. Som ni säkert förstår så blev det inte så mycket tid över igår. Jag hade iallafall en helt underbar dag med underbara människor och underbart väder. Fick sommarlovskänslor flera gånger! Vi bakade, pratade, såg en film, käkade, var ute, fotade osv.

Skoldagen idag gick supersnabbt. Två lektioner hade vi och även fast jag och Frida inte var så speciellt pigga så tog dom slut väldigt fort och nu är jag hemma. Snart ska jag ÄNTLIGEN iväg och träna. Har ju inte fått pga min hals och halsflussen på tre veckor nu men äntligen så är min hals helt frisk och kry och jag får vistas i gymmet igen. Efter det ska jag laga middag, blogga och skriva en engelskainlämning. Nu ska jag ladda in massvis av bilder på datorn, men vi hörs senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind