Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Svar på tal – Vart jobbar jag?

Anonym om MTI – Mycket tråkigt inlägg:

vart jobbar du?
vad gör man där?
hur fick du jobbet?

Svar: Jag jobbar på Blomsterpassagen i gallerian Fältöversten som ligger på Karlaplan/Östermalm. Som ni vet så jobbade jag ju i en blomsterbutik i Falun så det var inte allt för svårt att få jobbet eftersom att jag redan kan alla grunder. Så dom behövde extrapersonal och jag fick jobbet! I Falun stod jag bara i kassan och gjorde någon tulpanbukett ibland men nu gör jag allt. Kassan, sköter blommorna, buketter osv. Eftersom att vi är så få som jobbar varje dag (2 eller 3) så var jag helt enkelt tvungen att kunna allt och så började jag öva och insåg att jag faktiskt kunde bra så idag har jag faktiskt sålt några stora buketter som jag gjorde och alla kunder blev jättenöjda! *stolt* hehe. Har även med mig massa snitt hem nu så jag och Fredric ska snart sätta oss och göra buketter så jag lär mig ännu bättre!

Jag trivs faktiskt mycket bättre på det här jobbet än vad jag gjorde på mitt förra. Inte det att jag inte tyckte om mitt förra, det här känns bara ännu bättre. Tror att det är för att jag känner mig säkrare på allt och för att vi är så få som jobbar, inte 5-7 som förut. Det blir så mycket då och mycket slötid. Nu har man något att göra hela tiden!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind