Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Trevlig kväll

Helojj

Hemma nu. Hännt mycket ikväll. Först kom Nick Simon och Dennis hit men sen träffade vi annat folk! Drog vi runt i stan tills vi bestämmde oss för att åka hem till Simon (annan simon) med Micke och Viktor. Sedan roade vi oss där tills jag tog en taxi hem för några minuter sedan och ojojoj va jag är trött nu! Ska tvätta av mitt smink och lägga mig och somna på en gång i sängen nu. Ni vet när man somnar i samma sekund som man lägger sig. Men först ska jag dricka vatten och borsta tänderna för jag smakar helvete i munnen och huvudet gör ont. Men nu har jag vart duktig och lagt in de bilder som blev av kvällen. Och imorgon ska jag upp och jobba.. Undra hur jag kommer må? (: Trevlig kväll iallafall. puss & nattiKommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind