Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag måste bort

Jag måste bort här ifrån. Det här funkar inte längre. Det är för trångt här och allt går fel på ett eller annat sätt för alla har känslor, och man sårar andras. Jag får inte plats här. På något sätt kan man alltid koppla en person till en annan och det går inte nu, för ju trängre, ju mer skitsnack. Fick nyss reda på två underbara personer som börjat umgås och när jag fick reda på det fick jag genast klart för mig vart en hel del smaskiga rykten kommer ifrån. Jag orkar inte mer. Jag brukar pusha mig själv till att orka och bita ihop men jag lurar ju bara mig själv. Jag kan inte vara här, med domhär människorna. Det är ingenting som mina fingrar bara skriver på tangenterna nu, utan jag menar det. Dethär måste sluta nu, jag måste få komma här ifrån. Jag vet inte någon, inte en enda nu, som inte får mig att tvivla på vafan dethär är för något egentligen. Finns så mycket jag skulle vilja skriva här nu, men det blir för personligt. Men allt är personligt nu för tiden då man inte kan berätta något för nån, eftersom att alla missbrukar det. Nu ska jag bort här ifrån.

Hur tror ni egentligen att jag ska må?


– Håller du koll, så fattar du mer nu..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind