WE’RE OFF TO BALI! ✈

bali1 bali2 bali3bali4

Nu bär det av till Bali! Jag har faktiskt beslutat mig för att för första gången på 7,5 år ta en vecka ledigt och inte blogga när vi är borta. Jag vill inte att det ska bli allt för stor skillnad för er dock så jag har redan fixat 12 inlägg som kommer komma upp här under veckan, allt från outfits och recept till filmtips och shoppinginspiration. Vill ni följa mig ”live” under resan så kan ni göra det på både Instagram och Snapchat (fannystaaf på båda)! När jag berättade för Jesper att jag tänkte ta ledigt från bloggandet och bara fota under resan så såg han så himla glad ut att jag fick lite ont i magen och väldigt dåligt samvete. Ibland låter jag verkligen bloggen ta över för mycket och den här resan skulle ju verkligen vara för oss! Så, bloggen kommer se ut lite som vanligt den kommande veckan och sedan när vi kommer hem igen blir det massor av semesterbilder och outfits! Ha en underbar vecka mina fina!

We’re off to Bali! I’ve decided to take this week off from blogging (first time in 7.5 years) but I’ve timed 12 posts for you that will get published here during the week so it won’t be much difference to you. If you want to follow our trip ”live” you can do that on Instagram and Snapchat (fannystaaf on both) and then when I’m home again I’ll share lots of vacation pictures and outfits. Have a wonderful week my lovely followers!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!