THE PERFECT DESSERT: PANNACOTTA WITH PASSION FRUIT AND MERINGUES

Bloggbilder SS157 . . . . . IMG_57652

Detta är ett recept jag har kört stenhårt på den senaste tiden! Det är perfekt när man ska göra efterrätt till många och inte har så mycket tid, jag körde på denna både till nyårsmiddagen och min avskedsfest och jag har nog aldrig fått så mycket komplimanger för något som jag lagat! Så, jag tänkte att jag helt enkelt var tvungen att dela receptet med er också. Det är något speciellt med den söta, gräddiga pannacottan och den syrliga passionsfrukten tillsammans, det blir verkligen superfräsht. Jag improviserade ihop kombinationen när jag stod i affären och baserade det på mitt gamla pannacottarecept som jag publicerade här i somras. Tips tips till lördagsmiddagen!

This is a recipe that I’ve been using quite a lot lately! It’s the perfect dessert when you have to cook for many people and don’t have that much time, I made these for both our New Year’s Eve dinner and my going away party and I’ve never gotten as many compliments for something I’ve cooked as I did those two nights. So, I figured I just had to share the recipe with you too. It’s something special with the combination of the sweet, creamy pannacotta and the fresh passion fruit. I improvised this combination when I was in the grocery store and based it on my old pannacotta recipe that I published here this summer. A tip for Saturday night dinner! As usual, if you want the recipe in english just leave me a comment with your e-mail address!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!