2 ÅR ♥

Idag är det två år sedan jag och Jesper låg i min säng på Brunskär och precis skulle sova då jag vände mig om och frågade om jag fick chans på honom, haha. Jag tyckte att det var lite svårt att ta upp det på ett ”vuxet sätt” så jag körde på den gamla lågstadiestilen och det gick ju hem för han skrattade och sa ”Ja”. Det är många av er som har bett mig att berätta lite mer om mig och Jesper, hur vi träffades osv så jag tänkte att idag var en perfekt dag för att göra ett sådant inlägg. Here we go:

Today it’s been two years since Jesper and I was laying in my bed at Brunskär and were just about to go to sleep when I turned around and asked if we were a couple or not, he laughed and said ”Yes”. There are many of you who have asked me to tell you a little more about Jesper and me, how we met, etc. so I thought today was a perfect day to make such a post. Here we go:

Desktop80

Bilder från bloggen Januari 2009

I januari 2009 bodde jag i Falun och träffade en kille som vi kan kalla för R. En fredagskväll skulle jag och Anna ut och träffa R och alla hans kompisar med vi hamnade i (ännu) ett bråk och jag vägrade gå dit och vägrade också att sitta hemma istället så jag smsade runt lite och fick svar från en kille jag hade träffat lite då och då de senaste åren men inte var jättenära med att de var några killar i en lägenhet en bit utanför stan. Bestämd och envis som jag är fick jag med mig Anna på en buss dit (vi båda bodde precis i stan så vi åkte aldrig buss och tyckte detta var lite läskigt, haha) men tillslut kommer vi fram, knackar på och Jesper öppnar dörren. Då var han där med sin familj över helgen och hälsade på familjevänner (han bodde i Göteborg). Vi satt hela kvällen vid köksbordet och körde olika dricklekar och berättade historier. Vid 2-tiden skulle Jesper och killen jag hade smsat med hem och låtsas sova inför sina föräldrar och sedan komma tillbaka (jag saknar att vara 15, haha) och som försäkring på att han skulle komma tillbaka gav han mig glittret som han har runt halsen på bilderna. Han kom tillbaka men jag fick behålla glittret och det ligger faktiskt i vår byrå i hallen idag, haha. Jag sparade det och har tagit med mig det i tre flyttar!

In January 2009 I lived in Falun and met a guy that we can call R. One Friday night, Anna and I were out and about to meet R and all his friends with we had (yet another) fight and I refused to go there and also refused to sit at home instead so I texted around a bit and got an answer from a guy I had met a few times but wasn’t really close with that they were a few guys in an apartment a bit outside of town. Determined and stubborn as I am I got Anna with me to take the bus there (we both lived in town so we never took the bus anywhere so thought this was a little scary for us, haha) but in the end we arrived, knocked on the door and Jesper opened it. He was there with his family over the weekend to visit family friends (he lived in Gothenburg). We sat all night at the kitchen table and ran various drinking games and told stories. At 2 o’clock Jesper and the guy I had texted with went home to pretend to sleep in front of their parents and then came back (I miss being 15, haha) and as insurance that he would come back, he gave me the glitter he has around his neck the pictures. He came back but I got to keep the glitter and I actually have it in our living room today, haha. I kept it and have taken it with me in three moves!

IMG_54012-750x500 (1)

En bild från vår första resa tillsammans, Boracay 2013 

Men som ni förstår så tog helgen slut och Jesper åkte tillbaka till Göteborg och jag bodde i Falun ett halvår till innan jag flyttade till Stockholm. Det första halvåret höll vi kontakt hela tiden och smsade, pratade i telefon och på msn dagligen. Sedan flyttade han till Spanien ett år och jag startade mitt nya liv i Stockholm med ny pojkvän och nya vänner men vi pratade ändå då och då och jag vet inte vad det var men jag kände alltid att han var perfekt. Sådär så att jag släppte allt jag höll på med när han ringde och glömde alla andra killar i världen. Såhär fortsatte det sedan under flera år till. Perioder då vi höll kontakt hela tiden och pratade om att träffas och perioder då vi knappt hördes av alls. Sedan kom våren 2012 och jag skulle ta studenten. I mars skulle vi ha vår studentskiva som jag bjöd in honom till men han inte kom på. Då började jag tröttna på alla gånger vi sagt att vi skulle träffas och det inte blev av så en aning för berusad på min studentskiva gick jag ut i rökrutan och ringde honom och sa att om han inte kom till Stockholm den kommande helgen som vi hade pratat om tidigare den dagen så skulle jag ge upp och inte prata med honom mer. Han kom till Stockholm den helgen, haha.

But as you can imagine, the weekend came to an end and Jesper went back to Gothenburg and I lived in Falun for 6 more months before I moved to Stockholm. The first 6 months we kept contact all the time and texted, talked on the phone and on msn daily. Then he moved to Spain for a year and I started my new life in Stockholm with new boyfriend and new friends but we still talked every now and then and I do not know what it was but I always felt that he was perfect. In such a way that I dropped everything I was doing when he called and forgot all the other guys in the world. This is how it went on for several more years. Periods in which we kept in touch all the time and talked about seeing each other and periods when we barely talked at all. Then came the spring of 2012 and I would graduate. In March we had our graduation party that I invited him to but he didn’t show up. Then I began to get tired of all the times we said we would meet and it did not happen so slightly drunk at my graduation party, I went out and called him and said that if he did not come to Stockholm the next weekend as we had talked about earlier that day, I would give up and don’t talk to him anymore. He came to Stockholm that weekend, haha.

fanny-jesper

Bilder från vår första riktiga helg tillsammans

Vi spenderade helgen tillsammans och var ute och festade med våra vänner. En vecka senare bjöd han ner mig till Göteborg över Valborgs-helgen och sedan fortsatte vi hälsa på varandra tills jag tog studenten, vi blev tillsammans och jag spenderade hela sommaren nere på Västkusten. I Augusti köpte jag en lägenhet och i Oktober flyttade han in med mig i Stockholm. Innan vi flyttade ihop så var det många jag träffade som hade många frågor om jag var orolig, vad som skulle hända om det inte fungerade, hur bra vi egentligen kände varandra efter att bara ha varit tillsammans i några månader och då haft distansförhållande osv men jag var aldrig orolig alls. Jag visste att det skulle gå jättebra för jag hade efter flera års väntan och längtat fått min drömkille. Det var ju inte bara någon kille från Göteborg jag hade träffat på en nattklubb ett halvår tidigare utan det var ju min Jesper. Min Jesper som jag hade pratat med om allt i flera års tid, som jag hade längtat efter att träffa igen och som äntligen var min.

We spent the weekend together and was out partying with our friends. A week later, he invited me down to Gothenburg over the Valborg weekend and then we continued to visit each other until I graduated from high school, we said that we were a couple for real and I spent all summer down on the West Coast with him. In August I bought an apartment and in October he moved in with me in Stockholm. Before we moved in together so there were many people I met who had many questions about if I was worried, nervous, what would happen if it did not work out, how good we really knew each other after only having been together for a few months and then had a distance relationship, etc. but I was never worried at all. I knew it would be great because I had after years of waiting and longing got my dream guy. It was not just some guy from Gothenburg I had met at a nightclub six months earlier, but it was my Jesper. My Jesper who I had talked to about everything for several years that I had longed to meet again and that finally was mine.

fanny-jesper-2

Jag älskar dig världens bästa ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Tycker ni är så himla fina ihop!

  All lycka till er. Kram

  Malin 2016-03-08 11:53:42
  Svara
 • Ett bevis på att ungdomskärlek kan hålla för alltid! haha! Söt historia iaf! 😀 Kram på er!

  Moa 2015-05-02 18:48:45 http://3ofus.devote.se
  Svara
 • Åh fy vilken mysig historia! Jag blir ju alldeles varm i hjärtat av att läsa texten och se er tillsammans på bilderna! Ni är så fina ihop!

  Emmy 2014-06-20 22:55:31
  Svara
 • Detta är mitt absoluta favorit inlägg! Jag kan inte med ord förklara hur glad jag blev när jag såg rubriken och eran resa är otrolig och ni är verkligen ett underbart par tillsammans!

  Malin 2014-06-19 21:50:35
  Svara
 • Vilken gullig historia, grattis till er!! 🙂

  Johanna 2014-06-18 19:39:34 http://johannafalck.blogg.se
  Svara
 • Grattis till er båda, ni är så fina ihop !

  Minna 2014-06-18 09:40:49
  Svara
 • Åh vad kul att få höra hela eran historia ! Såå söta !

  Elvira 2014-06-17 22:43:01
  Svara
 • Grattis!! 🙂 Gulligt inlägg 🙂

  Elinor 2014-06-17 18:15:06
  Svara
 • Men åååh vart nästan lite blöt i ögat! Så finaaa ♡

  tilda 2014-06-17 16:15:18
  Svara
 • Alltså sitter här med gåshud??? SÅ gulligt!!

  Isabelle 2014-06-17 13:47:25 http://isabelleolofsson.se
  Svara
 • Jag dör vad gulligt, grattis till er!

  Lovisa 2014-06-17 13:10:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!