Fanny ♥ H&M – New inAllt detta fick jag med mig ifrån H&M idag, och då var det en hel del jag valde bort! Dom har fått in sjukt snygga grejer. Shoppade en del mer men det kommer i andra inlägg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Håller faktiskt med Mikaela! Har nt tänkt på de specilet mkt men nu när jag tänker efter så har hon ju faktiskt rätt!
  Jag va på H&M idag föresten, köpte en sjysst kavaj/ jacka! =)

  Hilda 2010-07-22 23:36:26 http://www.hilarioushilda.bloggsida.se
  Svara
 • Ursäkta mig men hur har du råd att shoppa så förbannat mycket hela tiden? och för det andra, det som gör mig mest chockad: har du inga intressen t ex någon sport, dans eller vad som helst? eller lever du helt och hållet för att handla kläder? Jag ser upp till personer som lyckas inom musik och idrott, men jag ser definitivt inte upp till sådana som handlar kläder för 2000 i månaden. Var bara tvungen att skriva det här inlägget för man kan ju undra lite ibland vad du ser som nöjen…., skaffa dig lite mer intressen istället kanske?

  Mikaela 2010-07-22 19:03:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!